• This event took place on October 27, 2018
    at 19:30
  • Ham 72 9000 Gent


Partyzani brengt hedendaagse, innovatieve dansmuziek uit het Oosten naar Gent: van Arabische electronica over vette party balkan en gipsyswing tot Midden-Oosterse hiphop, dabke en kitsch Bollywood.

◖▬▬▬▬▬▬▬ L I N E - U P ▬▬▬▬▬▬▬◗

OPEN 19:30

◔ concert DuOud 20:00
Parijse Udi’s combineren Maghrebijnse traditie met electro (meer info zie onder).

▷ goo.gl/Te47ws

◕ party dj-set by Mnsr Zéro 22:00 - 03:00

▷ mixcloud.com/mnsr_zér0

◖▬▬▬▬▬▬ S O U N D & I M A G E ▬▬▬▬▬▬◗

▸ Aftermovie previous editions

▸ playlists on website binair01

▸ playlists on deezer

▸ mixtapes on mixcloud

▸ playlists on soundcloud◖▬▬▬▬▬▬▬ T I C K E T S ▬▬▬▬▬▬▬◗

Directe link ▸▸ goo.gl/4W23jK
● voorverkoop concert + party €8/€11
● box office €11/€14 < 22:30 > €5 (enkel party) < 00:00 > €0


◖▬▬▬▬▬▬ M E E R I N F O ▬▬▬▬▬▬◗

① DuOud (FR) ▷ goo.gl/Te47ws

Mehdi Haddab en Smadj, Twee Parijse Udi’s, combineren hun Maghrebijnse erfgoed met electro. Elektronica ondersteunt subtiel hun magistrale spel op de oed. Smadj werkte al samen met Magic Malik, François Thullier, Cyril Atef, Stefano di Baptista, Burhan Öçal, Talvin Singh, Amit Chatterjee, Rokia Traoré, Erik Truffaz, Cem Yildiz, Natacha Atlas, Ibrahim Maalouf, Mehdi Haddab, Alok Verma en Bojan Z. Mehdi Haddab boekte eerder al veel succes met zijn groep Speed Caravan waar hij tal van muzikanten te gast had (Rachid Taha, Rocky Sing) en samenwerkte met uiteenlopende projecten (Souad Massi, Brian Eno, Gorillaz, Tinariwen, Natacha Atlas, Amadou & Mariam, e.a.). Op 20 april 2007 stonden de twee heren al eens op het podium van een toen stomende Kelderzaal. Daarna scheidden hun wegen en gingen ze (opnieuw) elk hun weg. Vandaag is de goesting terug. DuOud is terug én op toer! Met nieuw repertoire en klaar voor nieuwe avonturen. Na een korte opwarming in Tunesië, een spetterende première in het Franse Arles volgden tournees in China, Algerije en Taiwan, en nu opnieuw op het podium van De Centrale in het kader van het eerste Gentse UD FESTIVAL.

Co-org. UDFESTIVAL.NL

④ Mnsr Zéro (Partyzani dj-set ○ resident binair01) ▸ mixcloud.com/mnsr_zér0

Het Partyzani concept van binair01, met resident DJ mnsr zér0 als host aan de knoppen, vermengt vette party balkan met een knipoog gipsy, Midden-Oosterse rap, uptempo klezmer, dabke uit de nightclubs van Beirut, electroswing met Scandinavische hiphopbeats en andere kitsch Bollywood. De lijst van stijlen en ritmes is eindeloos en vormt een magisch elixir voor wie houdt van opzwepende ritmevariaties uit het Oosten.